Vlnka Ovčí ponožky merino se zdravotním lemem 3 ks Krémové Vlnka manufacture s.r.o.

Vlnka Ovčí ponožky merino se zdravotním lemem 3 ks Krémové

Hit katalogu: Vlnka Ovčí ponožky merino se zdravotním lemem 3 ks Krémové od známého výrobce za výhodnou cenu 499 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 3 ks
499 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ovčí vlněné ponožky jsou zpracovány z přírodní ovčí vlny merino, díky které jsou merino ponožky se zdravotním lemem velmi hřejivé, přizpůsobivé a prodyšné. Tyto vyhřívané ponožky jsou tvarově uzpůsobeny i pro starší osoby, kdy speciální ponožky jsou přiměřeně přilnavé a lem dostatečně volný, neškrtící. Díky volnějšímu úpletovému lemu, jsou vhodné i pro diabetiky a osoby s problematickým krevním oběhem. Dále je můžeme vřele doporučit pro sportovní aktivity letní i zimní, turistiku, ale i na běžné každodenní nošení.

Využitý materiál je složen z 60 % Merino vlna, 25 % Acryl, 11 % Polyester a 4 % Elastan, aby termo ponožky dokázaly na chodidle stabilně přilnout a zároveň si zachovat původní pružnost a tvar. Ovčí vlna merino je termoregulační, antibakteriální a hypoalergenní. Díky složení je možné prát ponožky merino na program 30 °C vlna a neztratí svůj tvar ani funkčnost.

Zajisté oceníte, že jsou ovčí ponožky merino vyráběny na Vysočině s dlouholetou tradicí, kde je kladen důraz především na vysokou kvalitu při výrobě. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce.

Podobné produkty

Vlnka Ovčí ponožky merino se zdravotním lemem 3 ks Krémové

Další produkty od výrobce

Vlnka manufacture s.r.o.

Vlnka Ovčí ponožky merino se zdravotním lemem 3 ks Krémové pocházející od značky Vlnka manufacture s.r.o. - tento hit můžete pořídit v akci za 349 Kč. Vybírejte to nejlepší u nás. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Nakoupit a ještě ušetřit, co si přát víc.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby