GAIAM Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey GAIAM

GAIAM Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey

Zákazníky oblíbený produkt GAIAM Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey značky za výhodnou cenu 1 049 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 3 ks
1 049 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey je unikátní ručník, díky kterému si vychutnáte cvičení, jógu či pilates na maximum. Jeho vrchní část tvoří jemná mikrovlákna pro dokonalou absorpci potu a vlhkosti, přičemž spodní strana je protiskluzová. Právě díky tomu výborně přilne na vaši podložku na cvičení a vytvoří tak pro vás bezpečnou tréninkovou plochu. Mikrovlákna jsou navíc hypoalergenní a oproti klasickým ručníkům schnou mnohem rychleji.

Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey - jedinečný ručník na jógu či pilates s hypoalergenními mikrovlákny a protiskluzovým povrchem

Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey je jedinečnou fitness pomůckou při cvičení jógy, pilatesu či protahovacích cvicích. Spodní stranu ručníku tvoří protiskluzový povrch, který zaručí dokonalou fixaci na vaší podložce na cvičení. Vrchní část ručníku tvoří jemná, hypoalergenní mikrovlákna, která skvěle absorbují pot a vlhkost během cvičení. Výhodou je také to, že oproti klasickým ručníkům je doba sušení protiskluzového ručníku Yoga Mat Towel GrippyGrey výrazně rychlejší.


Materiál

78% polyester, 22% nylon.

Rozměry

172 x 60 cm

Péče

Perte samostatně v pračce ve studené vodě. Ručník sušte narovnaný.

Podobné produkty

GAIAM Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey

Další produkty od výrobce

GAIAM

GAIAM Protiskluzový ručník Yoga Mat Towel Grippy Grey od populární značky GAIAM - tento hit snadno najdete za úžasnou cenu 1049 Kč. Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby